Ești manager în vânzări.

Echipa ta are rezultate.

Uneori acestea vin fără vreo emoție. Alteori îți faci griji până în ultima zi a lunii. Ți-ai dori să știi ce ai nevoie să faci de fiecare dată pentru a crește șansele ca cifrele finale să fie cele așteptate.

POȚI AVEA ASTA.

Sales Management Journey te ajută să construiești succesul echipei tale. Se concentrează atât pe situații care necesită o abordare strategică, cât și pe provocări specifice în managementul oamenilor de vânzări.

Un program complex despre cum să crești oameni ca să crească cifrele.

CĂLĂTORIA PROPUSĂ:

COMPLEX SALES

Acest modul propune unelte de analiză a oportunității și strategii de vânzare pentru conturi unde decizia de cumpărare este luată de un grup de oameni care pot fi influențați de alții. Este despre vânzari de valoare mare care implică un efort pe o perioadă lungă de timp.

KEY ACCOUNT MANAGEMENT

Managementul Conturilor Cheie se concentrează pe ce se întâmplă după ce se semnează primul contract cu clientul. Propune unelte și strategii de creștere a volumului de business prin dezvoltarea de relații și înțelegerea reală a realității clientului.

SALES FUNNEL MANAGEMENT

Modulul propune o perspectivă orientată către rezultat asupra planificării și organizării în vânzări, care începe cu obiectivele și funnel-ul de vânzări și se termina cu activități specifice pentru fiecare cont. Pe parcursul zilei, participanții au și insight-uri despre cum pot influența rezultatele vânzărilor prin concentrarea pe activități critice. Participanții acționează, creând o cultură a grupului care le influențează performanța și dorința de colaborare pe termen lung.

SALES FORCE MANAGEMENT

Sales Force Management este despre deciziile pe care un manager de vânzări trebuie să le ia pentru a influența funnel-ul echipei sale. Acoperă și planificarea și organizarea bazată pe analiza de date, incluzînd ambele rezultate și costuri.

PEOPLE MANAGEMENT IN SALES

Pentru managerii de vânzări setarea de obiective și planificarea folosind funnel-ul de vânzări, nu sunt de ajuns. Aceștia trebuie, de asemenea, să conducă un grup de oameni care să lucreze independent pentru implementarea vânzărilor. People Management in Sales oferă managerilor de vânzări o perspectivă noua despre cum ar putea influența rezultatele prin creșterea oamenilor și susținerea constantă a membrilor echipei, intr-un mod constructiv.

KEY SALES BEHAVIORS

Modulul este construit astfel încât managerii de vânzări să primească un reper de comportamente constructive ce pot fi monitorizate și dezvoltate pentru a ajuta membrii echipelor lor să crească și să își îmbunătățească rezultatele.

6 module

Cursuri alături de profesioniști din diverse industrii

Rețea de Alumnii care se întâlnește periodic

Module adaptate programului tău

Alte beneficii:

Afli despre care sunt strategiile de vânzare pentru conturile complexe și cum se gestionează relația cu conturile cheie pentru a dezvolta relația și implicit volumul de business.
Înveți cum se gestionează funnel-ul de vânzări cu obiective specific și care sunt activitățile critice pe care trebuie să te concentrezi pentru a crește rezultatele.
Înțelegi cum se setează obiectivele echipei de vânzări dar și care sunt comportamentele care duc la eficiența oamenilor de vânzări și cum să ajuți dezvoltarea permanentă a acestora.
Fiecare modul include o secțiune de ‘‘Apply it’’ în care participanții exersează instrumentele și comportamentele învățate în exemple din realitatea lor de la locul de muncă.

Completează formularul de contact și înscrie-te în program! În cel mai scurt timp vei fi contactat de către unul dintre reprezentanții The Leadership Journey
Echipa

Ce spun participanții

 • Recomand cu toata increderea TCG pentru orice proiect de dezvoltare adresat fortei de vanzari sau oricarui departament suport. Veti primi cu siguranta solutii pragmatice, flexibile, adaptate nevoilor clientului si mediului in care opereaza.

  Adi Ciulei Business Unit Director, GSK
 • Trainerii au reusit sa demonstreze aplicabilitatea practica a instrumentelor de invatare si cunostitelor teoretice, sa faciliteze dezvoltarea de deprinderi si abilitati noi, sustinuri fiind si de o bogata experienta profesionala proprie in mediul de business. Trainerii s-au adaptat bine grupului de participant asigurand transferal procesului de invatare cu serioritate, responsabilitate si deschidere catre a-si dezvolta propriile relatii cu colegii nostril, pentru a le oferi support si dupa livrarea cursurilor. Trend Consult a dovedit professionalism in managementul realtiei cu OTP Bank, de aceea nu ezitam sa ii recomandam ca parteneri de incredere in proiecte complexe de dezvoltare cu obiective ambitioase privind evolutia notabila a performantei celor care ar beneficia de serviciile lor.

  Diana Misa Director Resurse Umane, OTP Bank
 • Tinand cont de istoricul colaborarii noastre, atat in domeniul consultantei, cat si in cel ai trainingulul, recomand Trend Consult ca partener in derularea proiectelor de consultanta, de evaluare de personal, training si dezvoltare. De-a lungul timpului au demonstrat consecventa in identificarea Si intelegerea nevoilor noastre, au propus solutii adaptate specificului organizatiei noastre, iar livrarea serviciilor Ia un standard ridicat de calitate a determinat rezultate foarte bune.

  Andreea Voinea Director Executiv Resurse Umane, BCR
 • Performanta trainingului din punctul meu de vedere se masoara in cifre, in procente de crestere. Dincolo de atmosfera create si de impresia excelenta create in randul participantilor la curs, trainingurile livrate de Trend Consult au avut un impact concret in rezultate. Urmand modelele recomandate si pregatindu-se conform metodologiei invatate la curs, noi ca echipa am obtinut rezultate mai bune. Prin urmare recomand Trend Consult ca partener in dezvoltarea profesionala a fortelor de vanzare.Sunt cativa ani de cand lucram impreuna pe proiecte de training si consultanta si au demonstrate in mod consecvent flexibilitate, implicare si generare de rezultate concrete.

  Andrei Orosz Sales Manager, Beiersoft Romania
 • Recomandam Trend Consult atat pentru serviciile de dezvoltarre de personal, cat si pentru consultanta si evaluare oricare companii care asteapta calitate si flexibilitate in executia proeictelor.

  Daniel Bogdan Sales Director, ENEA Romania
 • Indiferet ca a fost vorba despre servicii de consultanta sau training, reprezentantii Trend Consult au fost alaturi de noi in dezvoltarea si implementarea programelor in care au fost implicati, primind un feedback excellent din organizatie, indifferent de nivelul ierarhic sau specializare si ajuntandu-ne sa obtinem rezultatele dorite.

  Raluca Caciovschi HR Manager Balkans, Reckitt Benckiser

Completează formularul de contact și înscrie-te în program! În cel mai scurt timp vei fi contactat de către unul dintre reprezentanții The Leadership Journey